Asioita, joita tavoittelemme, arvostamme ja elämme toteen

"Tuotamme helppoja, luotettavia, edullisia ja fiksuja arjen jätehuoltopalveluita. Kuuntelemme, ja tarjoamme juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja."

Kuntalaisten Jätekukko
 

"Ihminen on nuori niin kauan, kun unelmia on enemmän kuin muistoja. Työssämme olemme ennakkoluulottomia, kokeilemme ja opimme myös epäonnistumisistamme. Olemme hereillä ja kuuntelemme, elämme ajassa."

Arto Ryhänen
toimitusjohtaja

"Työskentelemme päivittäin sen eteen, että lajittelu olisi helppoa ja vaivatonta. Kehitämme ja kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa; olemme täällä teitä varten. Astumalla asiakkaan saappaisiin tuotamme arjessa toimivaa palvelua, josta jää kaikille hyvä mieli."
 

Kati Malinen
palvelupäällikkö

"Turvallisuus on toisista ja itsestään huolehtimista, niin asiakkaista, työkavereista kuin sinusta itsestäsikin. On aina parempi miettiä työn riskitekijöitä; ovatpa ne jo nyt havaittavissa tai tulevat mahdollisesti ”tilaamatta”.  Yhdessä tekeminen tekee työstä turvallisempaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Riskinotto ja jurottaminen tappaa turvallisuuden ja ihmisen."

Pekka Hyvärinen
käyttöpäällikkö

"No huh. Onhan ollut taas tohinapäivä, mutta mikäs siinä, kun on superkiva työyhteisö ympärillä. Kiitos kuuluu sinulle, sinulle ja sinulle, meille kaikille. Me muodostamme meidän työyhteisön yhdessä. Teemme siitä meidän näköisen. Meidän työyhteisössä on hyvä olla, jokaisella. Töihin on kiva tulla. Tervehdimme iloisesti kaikkia. Autamme kun apua pyydetään. Ja jos emme osaa tai ennätä, niin sanomme sen ystävällisesti. Ketään emme kiusaa. Ketään emme jätä ulkopuolelle. Pidämme hyvää huolta niin itsestämme kuin toisistamme. Kannattelemme kaveria silloinkin, kun hänellä on vaikea hetki. Sellainen on meidän työyhteisö. Hyvinvoiva työyhteisö. Jokainen meistä on tärkeä."

Virve Nevalainen
hallintopäällikkö

"Ympäristövastuullisuus on keskeinen osa ympäristöalan yrityksessä Jätekukossa, joskus jopa itsestäänselvyys. Lainsäädäntö ohjaa tekemään työtä ympäristövastuullisemmin, mutta jokainen työntekijä voi toteuttaa ympäristövastuullisempaa toimintaa arkipäiväisten tekojen ja omien arvojen kautta. Työssäni ratkaisen ympäristöasioihin liittyviä ongelmia ja kehitän toimintaa ympäristön kannalta kestävämpään suuntaan. Jokainen pohtii omaa ympäristövastuullisuutta omassa toiminnassa. Ympäristövastuullisuus on toimimista ympäristön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla."

Leena Pulkkinen
ympäristö- ja laatuvastaava