Noutokukko noutaa isot jäte-esineet suoraan kotoa

Palvelun ideana on tarjota kotitalouksille isojen jäte-esineiden nouto suoraan kotoa. Noutopalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti kerros-, rivi- ja omakotitaloasukkaille. Hakualueena on koko Jätekukon toimialue, alla alueet. Noutopalvelun saapuessa asiakkaan luo, tavaroiden tulee olla siirtovalmiina ja purettuna osiin. Palvelu toimii kahden noutomiehen voimin. Palvelun hinta on alkaen 90 euroa.

Mitä noudamme

Noudamme yksittäisiä isoja jäte-esineitä, jotka eivät mahdu kokonsa vuoksi kiinteistön omaan jäteastiaan. Tällaisia esineitä ovat esimerkiksi runkopatja, jääkaappi, pesukone, kirjahylly (purettuina osioihin), polkupyörä ja iso taulutelevisio. Sähkölaitteita otetaan mukaan, mutta niiden tulee olla pakattuna ja kannettavissa.

Noutoajankohdat alueittain

Noutoalue päivä / kellonaika
Juankoski, Nilsiä ma klo 18-20
Siilinjärvi ja Maaninka ma klo 18-20
Kaavi, Tuusniemi ja Outokumpu ti klo 18-20
Kuopion keskeinen taajama ti klo 14-20
Nurmes, Valtimo, Juuka ja Rautavaara ke klo 18-20
Pieksämäki ja Suonenjoki ke klo 18-20
Vesanto, Tervo ja Karttula to klo 16-18
Lieksa to klo 18-20
Riistavesi ja Vehmersalmi pe klo 18-20
Konnevesi ja Rautalampi pe klo 18-20

Palvelun hinta ja maksaminen

Noudon hinta on 90 € (määrä 0-3 m3). Esimerkkejä esineiden tilavuuksista »
Lisäkuutiot 15 €/m3
Hukkanoutomaksu on 15 €, mikäli asiakas ei ole paikalla.

Palvelu maksetaan laskulla.

Palvelu ei sisällä

Palvelu ei sisällä purkutyötä. Esineiden tulee olla kahden miehen kannettavissa sekä siirtovalmiina. Emme nouda purkujätettä, puutarhajätettä, vaarallista jätettä tai muuta vastaavanlaista tavaraa.
 

Tilaa nouto

 
Asiakas sitoutuu olemaan paikalla sovittuna ajankohtana. Esimerkiksi, jos nouto aika on klo 16-20, asiakas on saavutettavissa koko tuon ajan. Jos asiakas ei itse voi olla paikalla, tulee hänen valtuuttaa joku muu henkilö. Noutoja ei tehdä arkipyhinä.