Asiointi Kiertokukossa

Kiertokukko vastaanottaa yrityksiltä maa- ja kiviaineksiä sekä valmistaa ja myy sertifioituja uusiomateriaaleja.

Maanvastaanottoalueiden käyttö edellyttää Kiertokukon kanssa ennakkoon tehtyä asiakuutta ja maa-aineksien toimittamisesta on on sovittava etukäteen.


Kiertokukon vastaanottoalueet

Heinjoen maakeskus (Savitie 78, Hiltulanlahti)
ma–pe klo 7–16

Kuopion jätekeskuksella Kiertokukon vastaanottoalueella
Kaatopaikantie 316, Kaislastenlahti
ma–pe klo 7–17 (talvella)

Maanvastaanottoalueiden käyttö edellyttää Kiertokukon kanssa ennakkoon tehtyä asiakkuutta. Täytä sähköinen lomake. Kuorma voidaan vastaanottaa, kun laskutusasiakuus on hyväksytty. Käsittelyaika on yleensä neljä (4) arkipäivää.

Laskutushakemus yrityksille

mScales Punnituspalvelun käyttämistä varten kuljettaja tarvitsee älypuhelimen tai tabletin. Punnituskoodi lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tilaaja voi itse jakaa punnituskoodia kuljettajilleen. Kuljettaja pääsee mScalesiin joko tekstiviestinä lähetetyn linkin kautta tai osoitteesta mscales.com/code.

Kiertokukon vastaanottopisteistä ei tule tositetta, vaan punnitustositteet lähetetään sähköpostilla tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tilaa punnituskoodi


Huomioithan, että Kiertokukon asiakuuus tulee olla voimassa, jotta voit saada punnituskoodin. Asiakkuuden hakemista varten täytä lomake täällä (Lomakkeen käsittelyaika on neljä (4) päivää).