Jätekukko ja Encore syventävät yhteistyötään

ke 10. huhtikuuta 2019 00.00.00

Jätekukko liittyy osakekaupalla Encore Ympäristöpalveluiden ja Lakeuden Etapin aiemmin perustamaan yhteisyritykseen. Omistuspohjan laajenemisen myötä yhteisyritys laajentaa toimintaansa Itä-Suomeen.

Alueellinen toiminta tapahtuu brändien Encore Pohjanmaa ja Encore Itä-Suomi alla. Toiminnan taustalla olevan yhteisyrityksen nimi on Encore Aluepalvelut Oy. Encore Ympäristöpalvelu omistaa yhteisyrityksestä 51 %. Jätekukko ja Lakeuden Etappi ovat molemmat mukana 24,5 % omistusosuudella.
 
Yhteisyrityksen kautta itäsuomalaiset yritykset saavat entistä kattavammat ja paremmat jätehuoltopalvelut. Jätekukon asiakkuuksiin tai yritysasiakkaiden jätehuoltopalveluihin ei tule tässä vaiheessa muutoksia. Jätekukko tulee tiedottamaan yritysasiakkaitaan asiasta myöhemmin.
 
Lisätietoja:
Petri Aaltonen, toimitusjohtaja, Encore Ympäristöpalvelut Oy
petri.aaltonen@encorepalvelut.fi, p. 040 750 9797                
 
Pekka Kontio, toimitusjohtaja, Lakeuden Etappi Oy
pekka.kontio@etappi.com, p. 040 7748521
 
Arto Ryhänen, toimitusjohtaja, Jätekukko Oy
arto.ryhanen@jatekukko.fi, p. 044 3680150
 
Juha Ylä-Autio, kierrätysliiketoiminnan johtaja, Encore Ympäristöpalvelut Oy
juha.yla-autio@encorepalvelut.fi, p. 040 752 3312
 
Encore Aluepalvelut Oy
Encore Ympäristöpalveluiden, Lakeuden Etapin ja Jätekukon yhteisyritys tarjoaa kattavat ympäristö- ja kierrätyspalvelut Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan sekä Itä-Suomen alueen yrityksille. Yhteisyrityksen kautta saa jätehuollon lisäksi Encoren tietoturva- ja kuormalavapalveluja.