Biopussien verkkotilauskokeilu Siilinjärvellä – oletko muistanut tilata biopussit?

to 4. elokuuta 2016 09.24.00

Jätekukko jakoi kesäkuussa biojätteen erilliskeräyksessä mukana oleviin siilinjärveläisiin kerros- ja rivitaloyhtiöihin sekä ns. biokimppa kotitalouksiin biopussien tilauskortit. Tilauksia voi edelleen tehdä elokuun loppuun saakka. Tilauskortti sisältää talouskohtaisen verkkolinkin, jonka kautta asiakas pääsee tilaamaan haluamansa kokoiset veloituksettomat biojätepussit.

Kuva. Kesäkuussä siilinjärveläisiä biojätteen erilliskeräyksessä mukana olevia talouksia lähestyttiin tämännäköisellä postitikortilla, jossa on ohjeet biopussien veloituksetonta tilausta varten verkossa.

Verkkotilauksessa on tarjolla 6-, 10-, ja 20-litraisia biojätepusseja, jotka sopivat yleisimpiin käytössä oleviin biojätteen keräysastioihin keittiössä. Jokaisen tilausvaihtoehdon pussien kokonaistilavuus on sama ja vastaa laskennallisesti biojätepussien tarvetta noin vuodeksi. Verkkotilaus on tehty asiakkaalle helpoksi, sillä tilauslomake on esitäytetty asiakkaan yhteystiedoilla.

Mikäli tilauskortti on hukassa, voivat jakeluun kuuluvat olla yhteyksissä suoraan Jätekukon asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@jatekukko.fi, p. 017 368 0152.

Lue aikaisempi uutinen aiheesta:
21.06.2016 Uudella biopussien jakelutavalla valinnanvaraa ja säästöjä – pusseja halukkaille, oikeaan tarpeeseen