08.08.2018

Juankosken Pikkukukko lajitteluasema palvelee jatkossa maanantaisin ja torstaisin

Juankosken Pikkukukko lajitteluasemalle on asennettu tällä viikolla aidat ja portti turvallisuuden parantamiseksi. Kesäaikaan asema palvelee jatkossa maanantaisin ja torstaisin kello 12-18. Lajitteluasemalla vastaanotetaan pienkuormina jätteitä, jotka eivät sovellu kooltaan, määrältään tai ominaisuuksiltaan laitettavaksi kodin jäteastiaan. Lajitteluasemalla on aukioloaikana asemanhoitaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa, mihin lajitella jätteet.

”Ensi vuonna voimaan astuvassa uudessa palvelutasossa on Juankosken lajitteluaseman aukioloaikoihin tulossa muutos niin, että asema olisi avoinna muutamia tunteja enemmän. Aukioloaika tarkentuu syksyn aikana, kertoo Jätekukon logistiikkapäällikkö Teija Forsman ”.

Syksyllä puutarhajätteen sesonkiaikana porttia pidetään auki Kuopion Tilakeskuksen toimesta myös muuna kuin aseman aukioloaikana.
 

Keväällä asemalle avattiin käyttökelpoisten tavaroiden uudelleenkäyttöä helpottava palvelu Kiertokukko. Kotitaloudet voivat jättää itselleen tarpeettoman, käyttökelpoisen tavaran erilliseen Kiertokukko-pisteeseen. Jos näet Kiertokukossa jotain tarpeellista, voit viedä sen mukanasi. Kiertokukkoon tuotavat tavarat voivat olla mm. harrastus- ja kuntoiluvälineitä, leluja, sisustustavaroita, pieniä huonekaluja jne. Piste on avoinna lajitteluaseman aukioloaikana. www.jatekukko.fi/kiertokukko


Lisätietoja
Teija Forsman
logistiikkapäällikkö
p. 044 368 0173
teija.forsman@jatekukko.fi