26.09.2019

Itsepalveluna toimiva lajitteluasema avautuu Kuopioon syksyn aikana

Kuopioon aukeaa syksyn aikana itsepalveluasema, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä joustavammat lajitteluasemapalvelut. Kuopion Pikkukukko lajitteluasema toimii itsepalveluperiaatteella varsinaisten aukioloaikojen lisäksi. Itsepalveluasema aukeaa näillä näkymin lokakuun aikana.  Alkuvaiheessa itsepalveluaika rajoittuu ilta-aikaan ja lauantaihin.    


- Itsepalveluasemalla otetaan tuttuun tapaan maksutta vastaan metalli, puujätteet, betoni, tiili, posliini, kipsijäte ja sähkölaitteet. Energia- ja loppujäte otetaan vastaan pienkuormamaksulla. Vaarallisten jätteiden vastaanotto on rajoitetumpaa itsepalveluaikana turvallisuuden takia, kertoo Jätekukon logistiikkapäällikkö Teija Forsman.
 

Itsepalveluaikana kuorman maksu etukäteen Jätekukon verkkokaupassa

Itsepalveluaikana kirjaudutaan verkkokauppaan, valitaan toimitettavien jätteiden ja määrän mukainen palvelu sekä annetaan auton rekisterinumero. Maksulliset jätteet maksetaan verkkokaupassa. Itsepalvelualueen sisääntuloportissa on automaattinen rekisterikilven tunnistus.
 

- Haemme loppuvuoden aikana asiakaskokemusta. Lauantaiaukioloaikoja on toivottu lisää, joten tässä sekin tulee nyt mahdolliseksi. Jos kaikki menee hyvin, mietimme itsepalveluaikojen laajentamista. Tälläkin hetkellä Kuopion lajitteluaseman läheisyydessä puutarhajätteen vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, kertoo Forsman.
 

Tiedotamme aseman avaamisesta lähiaikoina lisää.


Lisätietoja
Teija Forsman
Jätekukko Oy, logistiikkapäällikkö
p. 044 368 0173
teija.forsman@jatekukko.fi