15.04.2020

Asiakaslehtemme jaetaan koteihin viikolla 16

Yhteinen juttu -asiakaslehden teemana on biojäte. Kerromme tänä vuonna käyttöönotetuista biokaasujäteautoista ja jäteautoon tyhjennettävän kompostorin testaamisesta. Usein kysyttyä -palstalla vastaamme kimurantteihin lajittelukysymyksiin ja talteen otettavat lajitteluohjeet löytyvät lehden keskiaukeamalta.

Lehden pääjutussa on haastateltu lapsiperhettä, jossa kierrätys on osa arkea. Myös perheenäidin tanssiharrastuksessa se näkyy, koska hänen upeassa samba-asussaan on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. Lisäksi ympäristökouluttajamme vinkkaa, miten kosmetiikkajätteen kanssa tulee toimia. Lehden sivuilta löydät myös ohjeet biojätepussien maksuttomaan tilaukseen. Hyödynnä mahdollisuus ja laita biot pussiin!

Kuopiossa vaarallisen jätteen keräysauton aikatauluun muutoksia

Kuopion keskustaajamassa kiertävä keräysauto jatkaa toimintaansa tiistaisin toukokuun loppuun asti. Viimeinen tiistaikeräys on 26.5.2020. Tiedotamme keräystoiminnan jatkosta myöhemmin. Katso ajantasaiset keräysaikataulut www.jatekukko.fi/vaarallinen
Asiakaslehtemme on painettu ennen poikkeusoloja, jolloin rajoituksista ei ollut vielä tietoa. Tilannetta ei pystytty huomioimaan sisällöntuotannossa.

Vastaa lukijakyselyyn – mielipiteesi on meille tärkeä

Haluamme asiakaslehtemme palvelevan sinua entistä paremmin, ja siihen tarvitsemme mielipidettäsi.  Arvomme kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken Ticketmasterin 75 € lahjakortin.

Vastaa lukijakyselyyn viimeistään 31.5.2020


Yhteinen juttu -lehti on tehty yhteistyössä viiden itäsuomalaisen jätelaitoksen kesken – nämä ovat Jätekukon lisäksi Ekokymppi, Metsäsairila, Puhas ja Ylä-Savon Jätehuolto.