Palvelut taloyhtiöille

Jätekukko tarjoaa osakaskuntiensa asukkaille monipuoliset jätehuollon palvelut. Kiinteistöittäisen keräyksen lisäksi Jätekukko hoitaa isojen jäte-esineiden, sähkölaitteiden, vaarallisten jätteiden sekä remontti-ja rakennusjätteiden keräyksen Pikkukukko lajitteluasemilla. Näiltä sivuilta löydät kaiken tarpeellisen taloyhtiön jätehuollon järjestämiseksi.

Isännöitsijä, haluamme kuulla mielipiteesi Omakukko-verkkopalvelusta

Kehittääksemme toimintaamme haluamme kuulla mielipiteesi Omakukko-verkkopalvelustamme. Kysely on suunnattu isännöitsijöille ja vastaamalla autat kehittämään Omakukkoa tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi. Ei haittaa, vaikka Omakukko ei olisikaan sinulle vielä entuudestaan tuttu. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia ja yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme Finnkinon leffalippuja. Vastausaikaa kyselyyn on 19.6. saakka. Kiitos yhteistyöstä.

Siirry kyselyyn täältä

 

Noutokukko noutaa isot jäte-esineet suoraan kotoa

Jätekukko tarjoaa Noutokukko-palvelun, joka on ratkaisu suurten jäte-esineiden kuljetuspulmiin. Palvelun hinta on alkaen 70 euroa.

Lue lisää palvelusta ja tilaa nouto >>

Tilaa lajitteluohjekyltti jätekatokseen

Lajittelu jätekatoksessa helpottuu, kun ohjeet tavallisimpien jätteiden lajitteluun ovat kootusti esillä jätekatoksen seinällä.

Lajitteluohjekylttejä on tilattavissa kahta kokoa

  • 1000 x 720 mm (hinta 30 € + alv 24 %)
  • 1500 x 1000 mm (hinta 39 € + alv 24 %)

Materiaali: valkoinen PP-kennolevy, paksuus 5 mm

Hinta sisältää toimituksen toimitusosoitteeseen Jätekukon toimialueella. Kyltti toimitetaan kahden viikon kuluessa. Vastaanottajalle soitetaan toimituksesta. Tilaathan toimituksen osoitteeseen, jossa kyltti voidaan vastaanottaa arkena, pääsääntöisesti klo 816.

Tilaa isännöitsijöiden uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo ajankohtaisimmat asiat isännöitsijöille.