Lainattavat materiaalit

Tarjoamme veloituksetta lainattavaa materiaalia sekä peruskouluille että oppilaitoksille. Lainattavana on Roll-Upeja  näyttelyihin, käsinukkeja nukketeatteriesityksiin ja Jätekiekko-peli ja Roskien lajittelu -tehtävä toiminnallisiin tuokioihin.

 

Jätejengi-käsinuket

Käsinukkesarja koostuu yhdeksästä hellyttävästä käsinukesta (Paavo Paperi, Matti Maitotölkki, Liisa Limsapullo, Hilkka Hillopurkki, Pipsa Biojäte, Pertti Peltipurkki, Jaakko Jäteöljy, Sikke Sekajäte, Nelli Nojatuoli). Mukana on myös vihkonen, jossa on lyhyitä kertomuksia ja runoja Jätejengistä.

 

Lainattavat roll-upit

Sopivat koululla järjestettäviin jäteaiheisiin näyttelyihin voidaan sijoittaa esimerkiksi käytävälle tai aulaan. AIheina esitteissä ovat hyötyjätteet, vaaralliset jätteet ja kompostointi. Esitteessä lisätietoja roll-upien koosta ja sisällöstä.

 

Jätekiekko-peliseinät

Leikkimielinen jäteaiheinen peli, jota voidaan pelata esim. liikuntasalin puolikkaassa. Sisältää kaksi laukaisuseinää, joiden aukkoihin pyritään osumaan mailoilla lauottavilla kangas- tai foliopalloilla. Aiheina voi olla lajittelu tai jätteen synnyn ehkäisy.