Neuvonta ja valistus

 

Jätekukon toimialueella on 86 peruskoulua. Toimivalla koulu- ja oppilaitosyhteistyöllä pyritään takaamaan oikean ja ajantasaisen tiedon välittyminen kasvaville ja kasvattajille. Lasten ja nuorten kautta kestävät toimintatavat välittyvät luontevasti myös koteihin. Kouluille ja oppilaitoksille tarjottava valistus on veloituksetonta.

Tarjoamme myös veloituksettomia neuvontakäyntejä yhdistyksille, yhteisöille, taloyhtiöille, tiekunnille jne. Neuvonta sisältää yleistä tietoa jätehuollosta, lajitelusta ja jätteensynnyn ehkäisystä. Neuvontakäynnin sisältöön voi myös esittää toiveita ja vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lisäksi toivotamme erilaiset ryhmät tervetulleiksi tutustumaan jätekeskukselle. Jätekeskuksella tarjoamme tarkempaa tietoa jätteiden lajittelusta ja hyödyntämisestä. Lisäksi vierailulla on mahdollista päästä tutustumaan pientuojien Pikkukukkoon ja vaarallisten jätteiden vastaanottoon.

 

HUOM! Jätekeskusvierailuja ja ympäristökouluttajan oppitunteja kouluille voi varata syksylle 2019 (elokuusta alkaen). Muut ryhmät voivat varata neuvontakäyntejä ja jätekeskusvierailuja kesäkuusta alkaen. Huhti- ja toukokuun osalta ympäristökouluttajiemme kalenterit ovat jo täynnä.

Tule vierailulle jätekeskukselle!

Varaa aika >>

Tilaa neuvontakäynti

Tilauslomakkeelle >>

Haluatko tilata koulullesi ympäristökouluttajan tunnin?

Tilaa täältä >>