Noutokukko noutaa isot jäte-esineet suoraan kotoa

Palvelun ideana on tarjota kotitalouksille isojen jäte-esineiden nouto suoraan kotoa. Noutopalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti kerros-, rivi- ja omakotitaloasukkaille. Hakualueena on koko Jätekukon toimialue, alla alueet. Noutopalvelun saapuessa asiakkaan luo, tavaroiden tulee olla siirtovalmiina ja purettuna osiin. Palvelu toimii kahden noutomiehen voimin. Palvelun hinta on alkaen 70 euroa.

Mitä noudamme

Noudamme yksittäisiä isoja jäte-esineitä, jotka eivät mahdu kokonsa vuoksi kiinteistön omaan jäteastiaan. Tällaisia esineitä ovat esimerkiksi runkopatja, jääkaappi, pesukone, kirjahylly (purettuina osioihin), polkupyörä ja iso taulutelevisio. Sähkölaitteita otetaan mukaan, mutta niiden tulee olla pakattuna ja kannettavissa.

Noutoajankohdat alueittain

Noutoalue päivä / kellonaika
Juankoski, Nilsiä ti 16-18
Juuka to 17-20
Kaavi, Tuusniemi, Outokumpu ma 17-20
Karttula, Tervo, Vesanto to 16-18
Kuopion keskeinen taajama, Riistavesi ja Vehmersalmi ma 16-20
Lieksa ke 17-20
Nurmes, Valtimo ja Rautavaara ti 17-20
Pieksämäki ke 16-18
Rautalampi, Suonenjoki ja Konnevesi to 18-20
Siilinjärvi ja Maaninka pe  16-18

Palvelun hinta ja maksaminen

Noudon hinta on 70 € (määrä 0-3 m3). Esimerkkejä esineiden tilavuuksista »
Lisäkuutiot 15 €/m3
Hukkanoutomaksu on 15 €, mikäli asiakas ei ole paikalla.

Palvelu maksetaan laskulla, joka postitetaan kotiin.

Palvelu ei sisällä

Palvelu ei sisällä purkutyötä. Esineiden tulee olla kahden miehen kannettavissa sekä siirtovalmiina. Emme nouda purkujätettä, puutarhajätettä, vaarallista jätettä tai muuta vastaavanlaista tavaraa.
 

Tilaa nouto

 
Asiakas sitoutuu olemaan paikalla sovittuna ajankohtana. Esimerkiksi, jos nouto aika on klo 16-20, asiakas on saavutettavissa koko tuon ajan. Jos asiakas ei itse voi olla paikalla, tulee hänen valtuuttaa joku muu henkilö. Noutoja ei tehdä arkipyhinä.