Mistä vapaa-ajankiinteistön jätelasku koostuu?

Laskulla näkyvät joko tyhjennystapahtumat tai kerran vuodessa veloitettava aluekeräyspistemaksu sekä vuotuinen asuinhuoneistokohtainen perusmaksu. Mikäli kiinteistöllä on useampi vapaa-ajan asunto, näkyvät laskulla tällöin tyhjennystapahtumat tai kerran vuodessa veloitettava aluekeräyspistemaksu sekä vuotuiset vapaa-ajan asuntokohtaiset perusmaksut.

Tyhjennystapahtumat laskutetaan asiakasrekisteriin merkityn tyhjennysrytmin mukaan. Tyhjennystapahtumiin liittyen laskulla voi olla myös lisäpalvelumaksuja, esimerkiksi reittipoikkeamamaksu tai noutomaksu.

Aluekeräyspistemaksu laskutetaan kiinteistöiltä, jotka ovat liittyneet jätehuoltoon aluekeräyspisteen kautta. Maksu veloitetaan kerran vuodessa. 

Perusmaksu veloitetaan vain kerran vuodessa. Kimppojen osakkaat, joiden kimpoissa tyhjennystapahtumat laskutetaan kimpan yhteyshenkilöltä saavat kerran vuodessa vain perusmaksulaskun.

Lisätietoja tyhjennyshinnoista, lisäpalvelu- sekä perusmaksuista on saatavilla hinnastoistamme. Laskuun liittyvissä kysymyksisssä, voitte olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme.